tiistai 22. marraskuuta 2016

Lähtökohtani työelämäjaksolle

Olen 30-vuotias ensimmäisen vuoden restonomiopiskelija. Olen työskennellyt vajaat kymmenen vuotta ravintola-alalla, viimeiset kuusi vuotta samassa paikassa. Viime talvena minulle tuli olo että kaipaan jotain uutta elämääni ja niinpä tieni veikin ammattikorkeakoulun pääsykokeisiin. Olen vanhempi kuin monet opiskelutovereistani, mutta varmasti niin elämänkokemukseni kuin työhistorianikin on eduksi minulle. Eduksi minulle on myös se että pohjalta löytyy jo saman tason opintoja eri linjalta. 
Oma työpisteeni Lahden Cumulus-hotellissa

Suoritan työelämäjaksoni Lahden Cumulus-hotellissa. Jakso alkoi 17.10. ja jatkuu pitkälle joulukuuhun, tarkemmin sanottuna 16.12. saakka. Työpaikkana Cumulus on tähän mennessä osoittautunut oikein mukavaksi, jo olen oppinut lyhyessä ajassa paljon uutta ja saanut valmiuksia toimia hotellin vastaanotossa. Asiakaspalvelutehtävät ovat minulle ennestään tuttua puuhaa, ja olenkin jo päässyt hyödyntämään omaa osaamistani jatkuvasti vaihtuvan asiakaskunnan kanssa. 

Cumulus kuuluu Restel-ketjuun, joka on verkkosivujensa mukaan Suomen suurin hotelli- ja ravintola-alan toimija. Cumuluksen lisäksi Restel-ketjuun kuuluvat mm. Rantasipi-hotellit, suomalaiset Holiday Inn-hotellit, sekä kolme Helsingissä sijaitsee maineikasta yksittäistä hotellia. Majoitusvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin perheille, työmatkaajille, kuin ystävien ja kumppanien kanssa matkustaville. Lahdessa Cumulus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Trio-kauppakeskuksen yhteydessä. Työelämäjakson lopussa pääsen myös kokeilemaan siipiäni uudessa Meilahden Cumuluksessa Helsingissä.

Cumulus on lompakkoystävällinen hotelli jonka käytävillä näkee arkena paljon työkseen matkaavia business-ihmisiä, ja viikonloppuna taas lapsiperheitä ja pariskuntia jotka ovat tulleet kaupunkilomalle tai sukuloimaan. Hotellin yritysasiakkaille tarkoitettu Hotel Bonus Club tarjoaa asiakkaille lukuisia alennuksia sekä hotellissa, että ravintola Huviretken puolella. Uskolliset ja tyytyväiset asiakkaat palaavat aina uudelleen. https://www.cumulus.fi/
https://www.restel.fi/ 
http://www.hotelbonusclub.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti